Акція "Голос народу"

«Найголовніше, синку, це мирне небо над головою, а все інше буде, тільки не було б війни!»

Дії щодо анексії нашої території, окупація Криму, військові погрози - все це є спробою залякати і деморалізувати наше суспільство, поділити українців, і в котрий раз спробувати підкорити своїй волі.

19 березня 2014 року за ініціативою студентів Житомирщини в школі відбулася загальноукраїнська громадянська акція народної солідарності «ГОЛОС НАРОДУ», як символу миролюбства, стійкості та єдності нашої країни - нашого народу. Основним завданням акції стало звернення до всієї молоді України та до дітей, які ще навчаються в школі, до жителів міста з закликом:«Україна – єдина, і нам її треба зберегти».

До акції приєдналися всі учні 1-11 класів школи. Діти прийшли одягнені у святкові українські сорочки, підготували прапорці з українською символікою, плакати з закликами до миру. Дівчата повплітали блакитно-жовті стрічки у волосся. Та найголовнішим стало те, що всі бажали миру і єдності. Під час акції виступали директор школи Сільвертюк Валентина Анатоліівна, завідувач інформаційно-методичного центру Ліневич Павло Казимирович та учениця 11-го класу Січкарук Катерина з власним віршем-зверненням до Т. Г. Шевченка «Ми таки прокидаємось!». Ведучою заходу була заступник директора по виховній роботі Кубашевич Ольга Антонівна,

Про бажання єдності України під час акції говорило все: і пісні про Україну, і настрій дітей, і патріотизм , і загальна атмосфера, і державний гімн, який лунав з уст кожного учня. «Ми за мир, ми проти війни, Україна – єдина», - цими словами завершилась акція «Голос народу».
Бо ми цього варті! Цього заслуговує Україна!

/Files/images/novini/aktsya_golos_narodu/DSCN3976.jpg

/Files/images/novini/aktsya_golos_narodu/DSCN3979.jpg

/Files/images/novini/aktsya_golos_narodu/DSCN3995.jpg

/Files/images/novini/aktsya_golos_narodu/DSCN3991.jpg

Кiлькiсть переглядiв: 482