Діти прагнуть миру в Україні!

21 вересня у світі відзначають Міжнародний День миру, в рамках якого колектив четвертої школи долучився до Всеукраїнської освітньої кампанії «Голуб миру» під гаслом «Право народів на мир».

В ході акції оформлено тематичний стенд «Мир – це…», проведено виховні години, уроки, відео лекторії, мета яких – пропаганда миру і толерантності у світі. З метою підтримати дух захисників, школярі писали листи вдячності воїнам, які перебувають у зоні АТО та тим героям, які лікуються в міській лікарні на реабілітації. Протягом тижня восьмом землякам, пораненим під час АТО, вручено матеріальну підтримку за рахунок коштів, зібраних 1 вересня. Школярі початкових класів своє прагнення до миру і злагоди в Україні продемонстрували у яскравих малюнках на асфальті на шкільному подвір’ї. На пришкільній території учні 5-11 класів утворили флешмоб у формі голубів миру.

Наймасовішим загальношкільним заходом стала акція «Алея миру», під час якої 1001 дитина та 73 вчителі об’єдналися навколо символу миру – білого голуба. З метою підтримки ідеї миру у світі, а особливо в Україні, кожен присутній, завітавши на алею, залишив там власноруч зробленого птаха. Вкладаючи свій посильний внесок у встановлення миру в Україні, кожен з шкільного колективу сподівається на те, що це найзаповітніше бажаний нарешті втілиться в життя!

Кiлькiсть переглядiв: 425