День українського козацтва

На свято Покрови Пречистої Богородиці наша країна відзначала День українського козацтва, а від 14 жовтня 2014 року, згідно указу президента України, ми будемо відзначати ще й День української армії.

Адже не випадково для святкування Дня українського козацтва обрано День Святої Покрови, вона здавна була покровителькою козаків. Це дуже важливе свято для нашого народу, адже козацтво відіграло надзвичайну роль у становленні нашої держави. Його історичне значення важко переоцінити. Важко переоцінити і те, що зараз відбувається на Україні, а саме подвиги наших українських солдат, воїнів, чоловіків, які на даний момент захищають суверенність та незалежність Батьківщини. Саме тому це свято таке важливе та актуальне сьогодні.

. В цей день у школі було проведено ряд заходів з патріотичного виховання. Педагог-організатор Ніколаєва Ю.В. провела загально шкільний конкурс «Суперкозак – 2014» серед учнів 5 класів. Переможцем конкурсу став учень 5-Б класу Лось Іван.

Вчителі фізкультури Борисюк В.П. та Бобрик Л.О. провели для учнів 5-7 козацькі ігри та змагання серед 8-11 класів на спортивній площадці «Між нами, козаками!», що включали в себе крос, перетягування канату та кидання гир на відстань.

Учні школи змагалися, показували свої спортивні здібності та готувалися бути гідними захисниками Батьківщини.

/Files/images/novini/den_ukranskogo_kozatstva/DSCN5217.jpg

/Files/images/novini/den_ukranskogo_kozatstva/DSCN5224.jpg

/Files/images/novini/den_ukranskogo_kozatstva/DSCN5229.jpg

Кiлькiсть переглядiв: 1325