Звіт директора школи, Сільвертюк Валентини Анатоліївни, за проведену роботу в 2016-2017 н.р.

Весна дарує світу блакить чистого неба, свіжий подих вітру, силу молодого зела. Новими досягненнями, перемогами, потенціалом вкотре збагатився авторитет СШ№4.

Оцінку «задовільно» від батьків отримав колектив навчального закладу, очолюваний директором В.А.Сільвертюк, за проведену роботу в 2016-2017 н.р. У своєму звіті Валентина Анатоліївна подала загальну інформацію про школу, зміцнення та модернізацію матеріально-технічної бази, особливості навчального процесу, досягнення педагогів та їхніх учнів, плани на майбутнє тощо.

У залі панувала атмосфера доброзичливості й сімейного затишку. Ще однією причиною такої теплої зустрічі було традиційне свято «Гордість школи». Переповнений зал був в очікуванні. Гучними оплесками батьки, учителі, гості зустріли юних талантів, які з почуттям схвильованості й водночас гордості зайняли почесні місця. На їхню адресу лунала музика, вітання, надходили вокальні й хореографічні дарунки. На сцені своїх «зірочок» із «Подяками» в руках чекали директор школи В.А.Сільвертюк, заступники з навчально-виховної роботи Опанасюк О.Л., Валінкевич Л.В., Макарчук Л.В. та виховної роботи Кубашевич О.А. На святі вітали учнів та педагогів у номінаціях: «Інтелектуали року», «Мовознавці року», «Таланти року», «Спортивна гордість».

З’являлися сльози, коли юні обдарування брали до рук пам’ятну відзнаку «Гордість школи – 2017». У цей день усе для них – юних та здібних, молодих та творчих, ерудованих й талановитих, - для них – майбутніх поколінь професіоналів, які будуватимуть нову державу. Не менш схвильованими були і їхні педагоги- наставники, адже вони також отримували високу результативну оцінку своєї нелегкої праці. Емоції переповнювали всіх.

Непомітно швидко закінчилося свято. Проте школа – це заклад, який немає точки «фініш» , лише «старт» - старт для нових досягнень, перемог та звершень.

Дружня шкільна спільнота.
Високий натхнений наш злет.
В науці, у спорті, в мистецтві
Ми разом крокуєм вперед.

Учитель української мови та літератури СШ№4
Лопатюк О.В.

Звіт директора школи про роботу за 2016-2017 навчальний рік (презентація)
Кiлькiсть переглядiв: 646