Приємний подарунок від випускника нашої школи

Надзвичайною подією розпочався новий 2018 рік для педагогічного колективу Новоград-Волинської СШ №4. Ми отримали цінний подарунок – навчально-методичну літературу видавничої групи «Основа», який передав колишній учень нашої школи, випускник 1992 року – Олег Зубовський.

Багато гарних людей має звягельська земля. І серед них він, Олег Зубовський, справжній патріот своєї країни, командир 28-ї окремої механізованої бригади, полковник, випускник Харківського інституту танкових військ, учасник АТО.

15 січня з почесною місією завітала до школи його донька, старший солдат ЗСУ, Ольга Українець. Вона зустрілася з членами педагогічного колективу нашої школи. Разом з літературою Ольга вручила грамоту педагогічному колективу закладу на чолі з директором Сільвертюк В.А. від Харківського інституту танкових військ. Цю почесну нагороду вчителі отримали за вагомий внесок у виховання та формування справжнього воїна - захисника України Олега Зубовського.

Під час зустрічі відбулася приємна розмова. Багато гарних слів було сказано про нього вчителем фізкультури Борисюком В.П. та однокласницею, нині вчителем школи , Тетерею А.М. Вони розповіли присутнім про цілеспрямованого, розумного, товариського учня і однокласника. Представники адміністрації школи Опанасюк О.Л., Кубашевич О.А. подякували за цінний подарунок, та наголосили , що всі приємно вражені тим, що такі високоповажні випускники не забувають про свою альма-матер.

Вчителі передали щирі вітання та подяку Олегу Зубовському, його дружині Людмилі, також випускниці четвертої школи, за самовіддану військову службу щодо захисту України та побажали миру, здоров’я та швидкої перемоги.

Особлива подяка колективам Харківського військового інституту та видавничої групи «Основа» за організацію благородної акції для освітян.

/Files/images/2018_novini/podarunok/IMG_3891.jpg/Files/images/2018_novini/podarunok/IMG_3898.jpg

/Files/images/2018_novini/podarunok/IMG_3905.jpg/Files/images/2018_novini/podarunok/IMG_3909.jpg

/Files/images/2018_novini/podarunok/IMG_3887.jpg

Кiлькiсть переглядiв: 510