Засідання педагогічної ради

12 квітня 2018 року, відбулося засідання педагогічної ради. Доповідач Макарчук Людмила Володимирівна, заступник директора з навчально-виховної роботи, порушила актуальне питання на сьогоднішній день «Конфліктні ситуації та шляхи виходу з них». Це – конфлікти між учнями та учителями, причини виникнення, шляхи розв’язання. Такі ситуації виникали і раніше, але більшого резонансу набули в теперішній час у зв’язку з інформатизацією суспільства, широким використанням гаджетів.

Практичний психолог школи Колесник Альбіна Анатоліївна та соціальний педагог Чачина Світлана Василівна вказали на причини конфліктів та звернули увагу присутніх на те, як успішно вирішити ситуацію.

Співдоповідачі Калюжникова Алла Василівна, учитель української мови та літератури, Степчин Світлана Леонідівна, учитель початкових класів, Кубашевич Ольга Антонівна, заступник директора школи з виховної роботи, поділилися досвідом роботи уникнення конфліктних ситуацій на уроках та у виховному процесі. Макарчук Алла Миколаївна, учитель математики, звернула увагу на те, як це зробити молодому вчителю. Алексійчук Людмила Аксентіївна, учитель німецької мови, поділилась досвідом, який отримала під час відвідування Німеччини, з приводу навчання у німецьких школах. Литвинчук Валентина Григорівна, учитель математики, запропонувала розв’язання конфліктних ситуацій. Усі педагоги працювали в групах, складали асоціативні портрети, долучалися до активного обговорення.


Кiлькiсть переглядiв: 522