Тиждень цивільного захисту та безпеки життєдіяльності

Із 23 по 27 квітня 2018 року у Новоград-Волинській спеціалізованій школі І-ІІІ ступенів №4 з поглибленим вивченням окремих предметів і курсів «Школі сприяння здоров’ю» Житомирської області проведено тиждень цивільного захисту та безпеки життєдіяльності «Цивільний захист – добрі знання, швидка дія, право на життя».

Учнівський та педагогічний колективи вкотре отримали інформацію про причини та наслідки аварії на ЧАЕС (інформаційна п'ятихвилинка «Біль Чорнобиля», зустріч учнів 10 класів із ліквідаторами аварії на ЧАЕС, участь у міських заходах до Дня річниці трагедії, виставка літератури та періодичної преси «Чорнобиль – біль і скорбота України», експозиція «Гіркий полин твоєї долі, Україно», екскурсія в галерею «Безпека в сучасному світі»), були учасниками практичних занять у міській організації «Червоний Хрест» із надання першої медичної допомоги потерпілим від НС, занять з використання засобів індивідуального захисту органів дихання та шкіри, надання домедичної допомоги потерпілим, нагадали правила пожежної безпеки на загальній класній годині, брали участь у комбінованих спортивних естафетах.

26 квітня оголошено Днем цивільного захисту та об'єктового тренування. Відбулася загальна тривога, причиною якої була імітована пожежа на першому поверсі закладу загальної середньої освіти. Вчасно проведено евакуацію по ввідній директора школи Сільвертюк В.А.. Макарчук Л.В., відповідальна особа з питань ЦЗ та НС, підвела підсумки проведеного дня ЦЗІОТ на лінійці.

Участь учасників освітнього процесу в проведенні Дня цивільного захисту дала змогу закріпити теоретичні знання та навчити діям в екстремальних ситуаціях щодо збереження життя, наданні допомоги потерпілим у разі НС.


Галерея "Тиждень цивільного захисту та безпеки життєдіяльності"

Кiлькiсть переглядiв: 596