Тиждень фізичної культури та спорту «Олімпійський тиждень»

В жовтні 2017р. пройшов тиждень фізичної культури та спорту «Олімпійський тиждень». В рамках «Олімпійського тижня» були організовані та проведені різноманітні конкурси, змагання:

· перший день – оформлення плакатів «Олімпійське сузір’я України», проведення вікторин на уроках фізичної культури «Олімпійські ігри в Стародавній Греції» (організували та провели вчителі фізкультури ).

· другий день – виставка плакатів (оформили та організували вчителі, Ціпух А.Л. та Бобрик Л.А. разом із дітьми 8кл. – 10кл.), Ціпух А.Л. провела «Олімпійський урок» у 9А/Бкл.

· третій день – Бобрик Л.А. провела змагання зі стрибків у довжину з місця серед учнів 5класів, Борисюк В.П. організував та провів змагання для учнів 6кл. «Перетягування мотузки», учні 7кл. позмагалися у змаганнях з перетягування канату на чолі з вчителем, Саганом В.П.

· четвертий день – Борисюк В.П. провів змагання з армреслінгу для учнів 8кл.

· п’ятий день – вчителі фізичної культури провели різноманітні змагання на подвір’ї школи, а саме: змагання з силової підготовки для учнів 9-11кл. підготували, Борисюк В.П. та Саган В.П.; змагання «Веселий експрес», для учнів 5кл–8кл. організували та провели, Бобрик Л.А. та Ціпух А.Л.

/Files/images/2017_novini/tijden_fzichno_kulturi_ta_sportu_olmpyskiy_tijden_/image001.jpg/Files/images/2017_novini/tijden_fzichno_kulturi_ta_sportu_olmpyskiy_tijden_/image003.jpg/Files/images/2017_novini/tijden_fzichno_kulturi_ta_sportu_olmpyskiy_tijden_/image005.jpg

/Files/images/2017_novini/tijden_fzichno_kulturi_ta_sportu_olmpyskiy_tijden_/image007.jpg/Files/images/2017_novini/tijden_fzichno_kulturi_ta_sportu_olmpyskiy_tijden_/image009.jpg/Files/images/2017_novini/tijden_fzichno_kulturi_ta_sportu_olmpyskiy_tijden_/image011.jpg

/Files/images/2017_novini/tijden_fzichno_kulturi_ta_sportu_olmpyskiy_tijden_/image013.jpg/Files/images/2017_novini/tijden_fzichno_kulturi_ta_sportu_olmpyskiy_tijden_/image015.jpg

Кiлькiсть переглядiв: 490