Всеукраїнський день бібліотек

До Всеукраїнського дня бібліотек у нашому ліцеї 27.09.2018 пройшов «День відкритих дверей».Розпочали зустріч біля інформаційного стенду, де зібрано інформацію про історію бібліотечної справи та сьогодення. Біля входу в бібліотеку гостей зустрічав «Бібліомен», якого спорудили учні бібліотечного активу (9 – А кл.)

Школярі познайомились з міжнародним соціальним проектом, до якого долучився на даному етапі і наш ліцей, «КНИГА ДОБРА».Учні отримали цікаву, корисну, пізнавальну інформацію. Представники Благодійного Фонду «Чисті серцем» та редакційна рада на чолі з Марією Матіос (письменниця) будуть обирати найактивніших кандидатів для мандрівок із Книгою Добра у найвідоміші бібліотеки світу. Щоб стати послом миру і добра, потрібно активно проводити заходи, які пов’язані із міжнародним соціальним проектом «Книга добра».Загалом бібліотеку відвідали 14 класів.

З початку навчального року бібліотечний актив охоче долучився до бібліотечної справи:допомогли провести перереєстрацію читачів на 2018 - 2019 н.р., укомплектувати підручники, проштампували нові підручники 1,5,10 кл.

Так, як наш ліцей є постійним учасником Всеукраїнського конкурсу дитячого читання,нас було офіційно запрошено на святкування 65 – річчя міської дитячої бібліотеки імені Олени Пчілки.

Протягом місяця у бібліотеці було оформлено: інформаційний стенд до Міжнародного дня миру, книжкову виставку «Партизани України – наша гордість і слава!», «Я живу в своїй країні», «Цікавий світ барвистих книг», «Казкова скарбниця».

/Files/images/2018_novini/vseukranskiy_den_bblotek_/IMG_7789.jpg/Files/images/2018_novini/vseukranskiy_den_bblotek_/IMG_7790.jpg/Files/images/2018_novini/vseukranskiy_den_bblotek_/IMG_7792.jpg

/Files/images/2018_novini/vseukranskiy_den_bblotek_/IMG_7795.jpg/Files/images/2018_novini/vseukranskiy_den_bblotek_/IMG_7796.jpg/Files/images/2018_novini/vseukranskiy_den_bblotek_/IMG_7800.jpg

Кiлькiсть переглядiв: 520