Фестиваль педагогічної творчості

І знову традиційний фестиваль педагогічної творчості стартував у Ліцеї№4.

З вчителів ПМК точних дисциплін першою взяла участь молода колега Макарчук А.М.. Урок відбувся у 6-А/Б класах (група) з теми «Розв’язування вправ і задач з теми «Відношення, відсоток. масштаб»». Метою уроку було не лише узагальнення і систематизація знань з теми а й привернути увагу учнів у значимості математики у житті людини.

Урок пройшов цікаво у формі подорожі, вулицями міста Новограда-Волинського. Завітали на: ТОВ «Нові Ласощі – Житомир» – виробниче підприємство компанії «Жако», яка спеціалізується на виробництві зефіру, кексів та інших солодощів; фармацевтичне підприємство «Новофарм-Біосинтез» та банк ПриватБанк, який є лідером банківського ринку країни.

Подорож завершилася обчисленням пройденої відстані вказаним маршрутом.

Алла Миколаївна, ділилася досвідом з колегами математики нашого ліцею, які відзначили про те, що урок пройшов на високому методичному рівні, залучалися різні форми роботи, учні були активними та зацікавленими впродовж всього уроку. Задачі, що розв’язувалися на уроці, мали практичне спрямування. Засобами розв’язування задач формувалися такі ключові компетентності, як вміння вчитися, ініціативність і підприємливість, екологічна грамотність і здоровий спосіб життя.

Так тримати!

/Files/images/2018_novini/festival_pedagogchno_tvorchost/Макарчук 3.JPG/Files/images/2018_novini/festival_pedagogchno_tvorchost/Макарчук 4.JPG/Files/images/2018_novini/festival_pedagogchno_tvorchost/Макарчук 5.JPG

Кiлькiсть переглядiв: 515