Переможний рецепт тримають у секреті!

Наприкінці жовтня у Харкові відбувся заключний відбірний етап ІІ Всеукраїнського фестивалю «Наука на сцені». За цією назвою — одна з найбільших міжнародних асоціацій учителів STEM-освіти, до якої долучилися освітяни 32 країн Європи, у тому числі — України.

Вчителі Ліцею №4 – Оксана Колесник (вчитель інформатики), Юлія Челядіна (вчитель англійської мови) й Олена Зозуля (вчитель географії) стали фіналістами цього фестивалю.

Їхній проект «Живи яскраво» — це власноруч, спільно з учнями, розроблений і виготовлений екопластилін, який можна широко застосовувати в навчальному процесі для наочності тих чи інших подій, предметів та явищ.

Тріо вчителів-винахідників під керівництвом кандидата педагогічних наук, вчителя інформатики нашого ліцею Оксани Колесник пройшло три етапи відбору. Журі ІІ Всеукраїнського фестивалю «Наука на сцені» назвало їх за ліком третіми. Слід відзначити, що проект учителів Ліцею№4 Новограда-Волинського — єдиний із Житомирської області, що увійшов до числа кращих.

Вчителі-винахідники, не розголошуючи переможний рецепт і маючи натхнення продовжувати справу, були запрошені в якості спікерів на Міжнародну науково-практичну конференцію в м.Київ. Конференція з теми: «STEM-освіта. Стан впровадження та перспективи розвитку» стала ще одним етапом визнання їхньої роботи.

Лідери ІІ Всеукраїнського фестивалю «Наука на сцені» восени наступного року представлятимуть свої проекти в Португалії.

Тож бажаємо колегам творчості, натхнення і перемоги!


Галерея "«Живи яскраво»"

Кiлькiсть переглядiв: 666