Повернутися до звичайного режиму

Перше вересня – День знань

Промайнуло веселе літо і настала осінь – пора навчання. Учні переступили поріг рідного ліцею, щоб знову сісти за парти і здобувати знання. Перше вересня – День знань завжди урочистий і надзвичайно хвилюючий день. Він незабутній своєю святковою атмосферою, доброзичливими і щирими посмішками, свіжістю оновлених класів і, звичайно, першим дзвоником.

Для малюків, що пішли до першого класу все відбувається вперше — перший клас, перша вчителька, букварик, перша парта та «Нова українська школа». Для учнів одинадцятих класів цей навчальний рік — останній у шкільному житті, вони — майбутні випускники. Символічно, що перед початком святкового ліцейного кола першокласників зустрічали одинадцятикласники, вручаючи їм емблеми «Першокласник – 2019».

«І знову кличе звоник до навчання» - під такою назвою пройшло святкове коло, що об’єднало усю ліцейну спільноту: учнів, вчителів, батьків. Після завершення святкового кола, відбувся Перший урок - Урок мрій. Як підсумок уроку учні створили стіну мрій «Твоя мрія – це твоє майбутнє», що прикрасила фойє ліцею.

Протягом цього святкового дня відбулися першовересневі нетрадиційні зустрічі з адміністрацією «Разом до вершини пізнання».

З особливим захопленням проходила фотосесія «Зніми цю мить, на ній ми такі класні!», для якої були оформлені святкові фотозони.

Гарний початок є запорукою вдалого навчального року, гідних успіхів у навчанні. Нехай новий навчальний рік відкриє перед ліцеїстами нові горизонти пізнання себе і світу, стане початком наполегливої праці, вчителів надихне успіхами вихованців, батьків – гордістю за своїх дітей!


Галерея "Перше вересня "

Кiлькiсть переглядiв: 498