Конкурсно-розважальна програма «Пані вчителька»

Щороку, в пору золотої осені, приходить свято – День працівників освіти. Для когось воно перше, для когось – десяте, двадцяте , тридцяте...Ці рівні проміжки часу підказуюють, що перегортається наступна педагогічна сторінка. І як не буває важко , саме в ці дні ти відчуваєш, що школа - це зміст твого життя. Радієш, що маєш за щастя бути серед дітей, що маєш прекрасних колег, надійних друзів. Радієш, що маєш можливість реалізовувати себе, рухатися вперед, вчити і вчитися...

Вже стало традицією, що в ці дні в освітянській родині Ліцею №4 проходить свято – презентація молодих та новоприбулих вчителів « Пані вчителька». Шість педагогів Рудакова Д.О., Кульбаба Ю.С, Колесник С.М., Крюкова М.М.,Розум М.В., Кокудович М.О.презентували свою інтелектуальність, креативність, талановитість в конкурсах та стали переможцями в різних номінаціях. В ролі ведучої відбувся дебют нового педагога-організатора – Радчук О.Д.

Сьогодні, в ДеньУчителя, щиро вітаємо всіх колег з професійним святом. Нехай яскрава Зірка Вашої геніальної особистості продовжує зігрівати серця дітей благодатним теплом мудрості і любові! Будьте такими ж милими, добрими, даруйте всім свої посмішки і позитивний настрій і ведіть своїх учнів до нових незвіданих далей, високих вершин Миру і Добра! Щиро дякуємо всім організаторам, учасникам програми та , безперечно, учням та класним керівникам 11-х класів, які доповнили святкове дійство оригінальним віншуванням! Дякуємо долі за можливість працювати разом!

/Files/images/2019_novini/pan_vichtelka/72283551_941916676174249_5582100734695964672_n.jpg

Кiлькiсть переглядiв: 331