Урок-екскурсія до бібліотеки «Запрошуємо у світ книги»

21 жовтня в рамках Всеукраїнського місячника шкільних бібліотек в бібліотеці ліцею № 4 м. Новограда-Волинського пройшли екскурсії для першокласників «Запрошуємо у світ книги». Мета екскурсії полягала в розвитку інтересу дітей до читання та викликати бажання стати активними читачами бібліотеки. Маленькі читачі вперше завітали в чарівну, оновлену оселю дитячої книги. Тут їх зустріло розмаїття цікавих, яскравих книг, яке повело їх у чарівний світ книги. Бібліотекар розповіла їм про бібліотеку, познайомила з правилами користування книгою і бібліотекою. Діти дізналися про історію книги, переглянули презентацію, подивилися відеофільм про незвичайні книги та про великі бібліотеки світу, а також пограли в гру « А – ну відгадай».

К. Паустовський писав: «Читайте! І нехай у вашому житті не буде жодного дня, коли б ви не прочитали хоч однієї сторінки з нової книги!»

Валентина Михацька, бібліотекар І категорії

/Files/images/2019_novini/urok-ekskursya_do_bbloteki__zaproshumo_u_svt_knigi/IMG_20191021_115849.jpg/Files/images/2019_novini/urok-ekskursya_do_bbloteki__zaproshumo_u_svt_knigi/IMG_20191021_115912.jpg

Кiлькiсть переглядiв: 480