Повернутися до звичайного режиму

Тиждень природничих наук та основ здоров’я

З 11 по 15 листопада в ліцеї №4 проходив тиждень природничих наук та основ здоров’я. У рамках тижня учні мали змогу виявити свої творчі здібності, реалізувати креативні ідеї, продемонструвати знання з біології, географії, хімії та основ здоров’я.

Протягом тижня учні 6-9 класів представляли свої проекти (лепбуки, скрапбуки, плакати) з таких тем: “Вітаміни”, “ Клітина”, “Сім чудес світу”, “Сім чудес України”, “Шкідливі звички” .

На уроках учні брали участь у вікторинах, інтелектуальних іграх, конкурсах, змаганнях. Команди учнів 10-х класів змагалися у біологічному брейн – рингу, для восьмикласників проведена інтелектуальна гра з географії “Найрозумніший”, для учнів 6-х класів – конкурс знавців географії та біологічний квест.

Протягом кількох днів семикласники розшукували к’юар – коди з інформацією та фото комах і павуків. А також багато інших заходів, які сприяли підвищенню інтересу дітей до предметів природничого циклу.

Упродовж тижня діяла виставка робіт фотохудожника – аматора Івана Лавренчука. Діти та гості школи мали змогу ознайомитися з різноманітністю птахів рідного міста. А також старшокласники оформили цікаву фотовиставку – “Унікальні тварини нашої планети”. В цілому тиждень природничих наук та основ здоров’я пройшов цікаво та змістовно.

/Files/images/2019_novini/tijden_prirodnichih_nauk_ta_osnov_zdorovya/image002.jpg/Files/images/2019_novini/tijden_prirodnichih_nauk_ta_osnov_zdorovya/image003.jpg/Files/images/2019_novini/tijden_prirodnichih_nauk_ta_osnov_zdorovya/image004.jpg

/Files/images/2019_novini/tijden_prirodnichih_nauk_ta_osnov_zdorovya/image006.jpg/Files/images/2019_novini/tijden_prirodnichih_nauk_ta_osnov_zdorovya/image007.jpg/Files/images/2019_novini/tijden_prirodnichih_nauk_ta_osnov_zdorovya/image008.jpg

/Files/images/2019_novini/tijden_prirodnichih_nauk_ta_osnov_zdorovya/image009.jpg/Files/images/2019_novini/tijden_prirodnichih_nauk_ta_osnov_zdorovya/image001.jpg

Кiлькiсть переглядiв: 727