Психолого-педагогічний консиліум адаптація 5 класів НУШ до навчання в базовій школі

1 листопада на базі Ліцею №4 відбувся психолого-педагогічний консиліум щодо адаптації учнів 5 класів, які навчаються за програмою Нової української школи.

Заступник директора з навчально-виховної роботи Макарчук Л.В. наголосила на головних завданнях педагогічного колективу у формуванні позитивної мотивації та інтересу учнів 5 класів у період адаптації.

Класні керівники, спираючись на результати власних спостережень, дали педагогічну характеристику навчальної діяльності та поведінки дітей.Колеги отримали можливість побачити учнів з різних сторін, а також зрозуміти причини їхніх проблем, що в майбутньому дозволить побудувати спільну програму дій, спрямованих на розвиток певних якостей, або на усунення виявлених причин відставання в навчанні чи порушень у поведінці.

Психолог Тимощук О. В та соціальний педагог Кубашевич О.А. представили результати діагностики у вигляді аналітичних узагальнених матеріалів, надали рекомендації, які допоможуть п'ятикласникам пройти період адаптації та подолати труднощі, пов'язані з новими умовами навчання, вимогами вчителів. Рекомендації сприятимуть збереженню здоров'я та емоційного благополуччя учнів.

Консиліум розширив інформаційне поле, спрямував на подальше планування педагогічної діяльності колективу.

/Files/images/2022-2023nr/psihologo-pedagogchniy_konsilum_adaptatsya_5_klasv_nush_do_navchannya_v_bazovy_shkol/фото_2.jpg/Files/images/2022-2023nr/psihologo-pedagogchniy_konsilum_adaptatsya_5_klasv_nush_do_navchannya_v_bazovy_shkol/фото_3.jpg/Files/images/2022-2023nr/psihologo-pedagogchniy_konsilum_adaptatsya_5_klasv_nush_do_navchannya_v_bazovy_shkol/фото_4.jpg/Files/images/2022-2023nr/psihologo-pedagogchniy_konsilum_adaptatsya_5_klasv_nush_do_navchannya_v_bazovy_shkol/фото_5.jpg/Files/images/2022-2023nr/psihologo-pedagogchniy_konsilum_adaptatsya_5_klasv_nush_do_navchannya_v_bazovy_shkol/фото_6.jpg/Files/images/2022-2023nr/psihologo-pedagogchniy_konsilum_adaptatsya_5_klasv_nush_do_navchannya_v_bazovy_shkol/фото_7.jpg/Files/images/2022-2023nr/psihologo-pedagogchniy_konsilum_adaptatsya_5_klasv_nush_do_navchannya_v_bazovy_shkol/Фото_консилiум_1.jpg

Кiлькiсть переглядiв: 29