Посвята в п'ятикласники

В День української мови та писемності в Ліцеї №4 відбулася посвята п’ятикласників у вигляді захоплюючого квесту «Ми-українці». Учні мали можливість попрацювати в командах, проявити свою кмітливість, творчіть, креативність і просто активно та весело провести час разом.

Команди 5-х класів отримали свої маршрутні листи, в яких були вказані відповідні станції, кожна з яких мала свої завдання.

На станції «Відкрий в собі поета» дітей радо зустріла шкільний бібліотекар Михацька Валентина Яківна. Дітям було запропоновано завдання - скласти з поданих слів вірш про рідну мову. Учасники квесту справилися із поставленим завданням на відмінно.

Станція «Знавці української мови» передбачала вікторину із запитаннями, метою якої було перевірити як п’ятикласники володіють знаннями. Вчитель української мови Іщук Наталія Миколаївна підсумувала результати юних мовознавців.

Наступною зупинкою стала станція «Наш дружній клас». Учні разом із шкільним психологом Тимощук Оленою Володимирівною творчо та колективно підійшли до виконання завдань. Діти зображували свій клас креативним малюнком у вигляді різних форм або предметів. В результаті вийшли чудові роботи, як пізніше були продемонстровані на загал.

Весело та із різними активними завданнями діти відвідали станцію «Разом – ми сила», де на витривалість та спритність перевірила їх вчитель фізичної культури Бобрик Лариса Олександрівна.

Станція «Експерти з фразеологізмів» була заключною, де п’ятикласники розгадували фразеологізми через емоджі. Завдання були цікаві та доступні, тому діти правильно відповідали та гарно проявили свої знання. Решетник Наталія Анатоліївна в кінці випробування провела активну гру «Злови хвилю настрою».

На фініші п’ятикласників та їх класних керівників привітала директор Валентина Анатоліївна Сільвертюк. Також всі учні отримали подарунки та подяки для класу за участь в грі від наших спонсорів.

Посвята в п'ятикласники (фото)
Кiлькiсть переглядiв: 27