Казки Погорєлова

Шановний сучасний дитячий письменнику Євгене Погорєлов!

Здобувачі освіти Ліцею № 4 міста Звягель, малої батьківщини відомої української письменниці Лесі Українки, дізналися про написані Вами чудові двомовні казки «Казки Погорєлова» і виявили бажання ближче познайомитися та почитати їх. Наш ліцей відвідує більше 1100 дітей. Великий інтерес проявили ліцеїсти других класів, яких у нас 120 учнів. Дітки здібні, гарно навчаються, часто відвідують бібліотеку, прагнуть більше пізнавати світ і розвиватися. А Ваші казки саме такими є, які допомагають дитині пізнавати цінні, моральні якості, поступово ставати Особистістю та стати Людиною.

Дуже важливо те, що ці казки двомовні. У нас діти вивчають англійську мову з 1-го класу. Слухаючи, чи читаючи «Казки Погорєлова» ліцеїсти правильно будуть вчитися вимовляти слова, глибше будуть засвоювати англійську мову.

Ваші книги сучасні, цікаві, корисні, пізнавальні. Вони вчать передавати історії героїв казок, брати з них приклад , одночасно виховують маленьких патріотів, любов до праці, любов до своєї неньки України.

Щодо соціальних проектів Євгена Погорєлова, то виникає думка, а чи не створити проект « Лесиними стежками». Адже Леся Українка в 4 роки вже читала, в 9 років написала перший свій вірш, знала 10 іноземних мов. Раді будемо, що зможемо змінювати світ на краще, раді, що зможемо це робити з вами.

Будемо щиро вдячні Вам, як педагогічний колектив так і маленькі ліцеїсти, за надіслані нам «Казки Погорєлова» в будь якому варіанті. Творчого Вам натхнення, здоров’я, успіхів, миру!

З повагою та словами вдячності Валентина Михацька, бібліотекар І категорії бібліотеки Ліцею № 4 Звягельської міської ради.

Кiлькiсть переглядiв: 82