Засідання МО асистентів вчителів

3 квітня 2023р. відбулося засідання МО асистентів вчителів.

На засіданні розглянули актуальну тему для кожного «Емоційна нестійкість: що це таке, причини виникнення та як боротися». Ткачук І.І. роз’яснила як попередити емоційну нестійкість у дитини та які шляхи вирішення даної проблеми. Розглянули основні причини виникнення та методи боротьби з нею у дітей та дорослих.

Під час виступу на тему «Співпраця асистента вчителя з вчителями під час навчального процесу» Доценко С.П. висвітлила основні етапи співпраці педагогів із асистентами вчителів для ефективного результату поставлених цілей.

Івануха С.С. поділилась досвідом роботи щодо форм і методів роботи з дітьми з ООП. Було продемонстровані з власного досвіду розвиваючі ігри та вправи, творчі завдання, що спрямовані на розвиток різних навичок та здібностей дитини. Світлана Степанівна звернула увагу на необхідність постійної співпраці усіх учасників інклюзивного навчання.

Формування навичок самостійної роботи учнів з ООП дуже цікава тема для обговорення. Валінкевич Л.В. та Ковальчук О.Г. поділилися досвідом в організації і створені умов для формування самостійності у дітей з ООП, а саме: створення навичок тайм, менеджменту, організаційних навичок(графік роботи на тиждень, місяць) чергування праці та відпочинку з елементами фізкультхвилинок, різноманітними формами роботи з підручником, складання міні-планів, схем, таблиць.

Після цікавих доповідей відбувалося обговорення актуальних тем, члени МО ділилися досвідом. Засідання відбулося в дружній атмосфері.

/Files/images/2022-2023nr/mo_asistentv_vchitelv/IMG_0443.JPG/Files/images/2022-2023nr/mo_asistentv_vchitelv/IMG_0444.JPG/Files/images/2022-2023nr/mo_asistentv_vchitelv/IMG_0445.JPG/Files/images/2022-2023nr/mo_asistentv_vchitelv/IMG_0446.JPG

Кiлькiсть переглядiв: 30