Всеукраїнська акція «16 днів проти насилля» в Новоград-Волинській СШ №4

/Files/images/2017_novini/6_dnv_proti_nasillya/фото до 16 днів без насильства.jpg Протягом останніх днів листопада на початку грудня учні четвертої школи стають активними учасниками тематичних заходів з нагоди Всеукраїнської акції «16 днів проти насилля». Ця традиція продовжилася і в 2017 році.

Так, в ході акції «Ми –проти насильства» учні 5-11 класів на символічних голубах, а школяріпочаткових класів своїми долоньками проголосували « Я—проти насильства, а ти?». Практичний психолог Колесник А.А. та соціальний педагог школи Чачина С.В. провели для класних керівників 1-11 класів психолого-педагогічний семінар“Протидія булінгу в дитячому середовищі”. Вихованці шкільної журналістської студії під керівництвом вчителя української мови та літератури Оксани Василівни Лопатюк взяли участь у міському фестивалі відеороликів "Цінність твого життя – в твоїх руках". Для учнів 1-4 класів їхні класні керівники та соціальний педагог школи провели годину спілкування на тему: «Запобігання насильству серед дітей. Правила безпечної поведінки». А для учнів 5-11 класів їхні класні керівники разом із практичним психологом школи провели годину спілкування з елементами тренінгу на тему: «Усі вчинки мають наслідки!», під час яких діти отримали навички миробудування і безконфліктного спілкування. Тренінг «Взаєморозуміння. На чому воно ґрунтується» організовано соціальним педагогом школи для учнів 7-Б класу. Серед семикласників та восьмикласників було проведено анкетування на виявлення проявів булінгу та обговорення його результатів. Цікавою і корисною була зустріч одинадцятикласників з практичним психологом школи на тему: «Життя без насильства». Учні 8-А класу мали змогу зустрітися у міській бібліотеці для юнацтва з студентами економіко- гуманітарного коледжу, де почули поради на тему: „Знання прав та обов"язків громадян України - це вміння захистити себе» ". А в шкільній бібліотеці презентовано виставку літератури на правову тематику «Світ без насильства».

/Files/images/2017_novini/6_dnv_proti_nasillya/received_518151868550734.jpeg/Files/images/2017_novini/6_dnv_proti_nasillya/received_518152175217370.jpeg

Кiлькiсть переглядiв: 445