Шкільний хор «ВЕСЕЛАД» на міському фестивалі хорової та ансамблевої творчості

6 квітня 2018 року шкільний хоровий колектив вже вкотре взяв участь у міському фестивалі хорової та ансамблевої творчості, що проходив у міському Палаці культури.

Організаторами такого фестивалю традиційно були представники Школи мистецтв м. Новоград-Волинського.

Учасниками стали колективи 8 шкіл міста та Школи мистецтв.

Хор «ВЕСЕЛАД» СШ № 4 (муз. керівник –Захарова Світлана Іванівна) був найбільший за складом учасників– понад 40 учнів. Виступ, як завжди, вирізнявся нетрадиційним підходом. Колектив виконав дві композиції: «Десь по світу» (український переспів світового хіта) та «Stop people» (дитячий R-n-B хіт в українському перекладі). Ці хіти супроводжувались авторською хореографією керівника хору Захарової Світлани Іванівни. Остання в ступ викликав шквал емоцій у глядацькому залі. Під кінець пісні значна частина глядачів співали разом з хором.

Хоча фестиваль не був конкурсом, в залі було присутнє журі з числа викладачів Житомирського коледжу культури та мистецтв та міської Школи мистецтв. Метою їхньої присутності було відзначення кращих колективів. Саме таку нагороду і отримав наш хор «Веселад»: Статуетку у вигляді скрипкового ключа та диплом.

Гарні враження і захоплення від успіху надали наснаги і на подальші експерименти у музиці.

Дякуємо всім юним артистам та їх керівнику – Світлані Іванівні Захаровій!

/Files/images/2018_novini/shklniy_hor_veselad_na_mskomu_festival_horovo_ta_ansamblevo_tvorchost/image002.jpg

Кiлькiсть переглядiв: 492