Участь у методичному коворкінгу «Технології в сучасній освіті»

За ініціативи управління освіти і науки та інформаційно-методичного центру 20-22 листопада 2018 року, відбувся методичний коворкінг «Технології в сучасній освіті». Епіграф коворкінгу «Заперечуючи – пропонуй, пропонуючи – роби, роблячи – відповідай!».

Виставка-презентація новинок, методичної, навчальної літератури, електронних підручників, інтерактивних програм, яка була проведена під час коворкінгу, отримала багато схвальних відгуків вчителями ПМК точних дисциплін нашого ліцею.

Також корисним і продуктивним було відвідування практичної частини коворкінгу, а саме: таймфайдинг «Онлайн-моніторинг у Google», тренінг «Онлайн сервіси як засоби візуального аналізу текстів в освітньому процесі», майстер-клас «Соціальна мережа Facebook», майстер-клас «Магія відеоскрайбінгу».


/Files/images/2018_novini/uchast_u_metodichnomu_kovorkngu_tehnolog_v_suchasny_osvt/коворкінг.jpg/Files/images/2018_novini/uchast_u_metodichnomu_kovorkngu_tehnolog_v_suchasny_osvt/коворкінг1.jpg/Files/images/2018_novini/uchast_u_metodichnomu_kovorkngu_tehnolog_v_suchasny_osvt/коворкінг2.jpg

/Files/images/2018_novini/uchast_u_metodichnomu_kovorkngu_tehnolog_v_suchasny_osvt/коворкінг3.jpg/Files/images/2018_novini/uchast_u_metodichnomu_kovorkngu_tehnolog_v_suchasny_osvt/коворкінг4.jpg

Кiлькiсть переглядiв: 495