Конкурс "Запроси спортсмена"

29.11 2018 в Ліцеї №4 м. Новограда–Волинського з нагоди конкурсу «Запроси в школу спортсмена» відбувся товариський матч з волейболу. В ньому взяли участь команда юнаків 10-11 класів та збірна команда кращих волейболістів ліцею, в складі якої грав чемпіон області з волейболу, неодноразовий учасник всеукраїнських та обласних змагань з волейболу, випускник нашої школи, а нині випускник Полтавського юридичного інституту Національного юридичного університету імені Ярослава Мудрого Олексій Хоптюк.

Перед матчем Олексій поспілкувався з учнями ліцею, розповів про свій шлях в спортивному житті, відповів на численні запитання ліцеїстів. В своєму виступі неодноразово наголошував на тому , що молоде покоління має займатися спортом, раціонально планувати свій час, а найголовніше дбати про себе та нашу Україну, бути готовим до її захисту., не шукати щастя за її межами, а розбудовувати її своїми корисними справами.

Товариський матч завершився перемогою команди , в складі якої грав спортсмен. Він показав учням , що для досягнення будь-якої цілі необхідно прикладати немалих зусиль.

Всі учасники активності отримали велике задоволення, гарний настрій та великий запал енергії.

Конкурс "Запроси спортсмена" 29.11.2018р.

Кiлькiсть переглядiв: 350